Шановні користувачі! З 01.10.2017 року розпочинає роботу нова версія сайту ВСП РК НУБіП України

Для переходу натисніть на посилання: RCNUBIP.ORG.UA

nubip-logo.png

mona.jpg

kmkdka_banner_facebook-330x106.png

lin.jpg

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

ВІДБУВСЯ ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР «БЕЗПЕКА ЯКОСТІ ТОВАРІВ»

25 листопада 2016 року у рамках тижня економічних дисциплін відбувся практичний семінар для студентів економічного відділення, які навчаються за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на тему «БЕЗПЕКА ЯКОСТІ ТОВАРІВ». Семінар провели викладачі економічного відділення.

БАЛДИЧ ЛЮДМИЛА ВОЛОДИМИРІВНА, методист коледжу, викладач технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції, наголосила на актуальності семінару та необхідності проведення таких зустрічей для обговорення питань з якості та безпечності продуктів харчування та товарів непродовольчої групи.



МЕЛЬНИЧЕНКО ПЕТРО ПЕТРОВИЧ, юрисконсульт коледжу, викладач юридичних дисциплін, розповів студентам про захист безпеки якості товарів державою та ознайомив з роботою новоствореної Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.



МАРТИНОВА ІРИНА МИКОЛАЇВНА, завідувач економічним відділенням, викладач комерційного товарознавства, звернулася до студентів із закликом бути активними, пропонувати свої шляхи вирішення проблем, з якими зустрічаються споживачі щодня – низькою якістю продукції, шкідливими добавками до продуктів харчування, низькою екологічністю товарів повсякденного вжитку.

У семінарі взяв участь фахівець-практик ВАСИЛЕЦЬ СЕРГІЙ ДМИТРОВИЧ – начальник управління фінансових інвестицій групи компаній «КРАТОС», виконавчий директор Товариства з обмеженою відповідальністю науково-виробничої фірми «ЮМІКС ВДВ», сертифікований аудитор з харчової безпеки, який розповів студентам про систему менеджменту харчової безпеки НАССР, яка, насамперед, є запобіжною і передбачає проведення систематичної ідентифікації, оцінювання та контролювання небезпечних чинників (біологічних, хімічних, фізичних) в критичних точках технологічного процесу виробництва.