Шановні користувачі! З 01.10.2017 року розпочинає роботу нова версія сайту ВСП РК НУБіП України

Для переходу натисніть на посилання: RCNUBIP.ORG.UA

nubip-logo.png

mona.jpg

kmkdka_banner_facebook-330x106.png

lin.jpg

Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

«Їжа – це наше все»

До Дня працівників харчової промисловості бібліотекарі БІЦ представили тематичну виставку «Їжа – це наше все». На сторінках таких журналів, як Продукти & інгредієнти та Продовольча індустрія АПК, Економіка АПК, Вісник аграрної науки, Зерно і Харчова та переробна промисловість висвітлені актуальні питання щодо експорту, нових стандартів, впровадження інноваційних технологій, тенденцій розвитку ринку харчової промисловості та новин ринку виробів та інгредієнтів.





День працівників харчової промисловості було встановлено у 1966 році і він святкується у третю неділю жовтня. Підприємства харчової і переробної промисловості грають провідну роль у забезпеченні населення продовольчими товарами в усьому світі, оскільки турбота про хліб насущний завжди була однією з головних турбот людства. Працівники харчової промисловості постійно покращують якість виробленої продукції, розширюють її асортимент.